Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Formáld a világod! Szabadfogású Számítógép Verseny 2022

Jelentkezési határidő: 2022. október 24. 00:00
A C3 Alapítvány idén 20. alkalommal hirdeti meg kreatív pályázatát, melyre bármely digitális eszközzel készült alkotással lehet nevezni

A C3 Alapítvány évente visszatérő programjára a <19 Formáld a világod! versenyre a tizenkilenc évesnél fiatalabb jelentkezők munkáit várják. Az idei verseny egy jubileum alkalom a program történetében, így a verseny nyertes pályamunkáiból egy tárlat is készül majd, melyet 2023 januárjában a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria tereiben rendeznek majd meg. A kiállításon korábbi díjazott munkák mellett kortárs képzőművészeti alkotások is szerepelnek majd.

  • A 2022-es év versenyfelhívására 19 éves kor alatt bármilyen digitális alkotással lehet nevezni, legyen az animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. 
  • A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat és ösztöndíjat nyerhetnek, valamint részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten.
  • Jelentkezni egyénileg vagy csapatban is, egy, vagy több pályaművel, Magyarországról és akár a határon túlról is lehet. 

 

Határidő: 2022. október 24. éjfél

 

További információk a versenyfelhívásban vagy a szervező alapítvány honlapján olvasható. 

Kép forrása: Szabadfogású Számítógép Verseny honlapja