Menü megnyitása

Medve Matek Élménynap 2018

Időpont: 2018. február 24.
Nyílt napot szervez a Matematika Összeköt Egyesület matematika iránt érdeklődő fiatal tehetségek és tehetséggondozó szakemberek számára.

A Matematika Összeköt Egyesület érdeklődő diákok és felnőttek számára kínál egyedülálló, izgalmas rendezvényeket országszerte, egész évben. Az érdeklődő fiatal tehetségek idén is megmérettethetik magukat a Medve Szabadtéri Matekversenyen. A verseny részleteiről a tanulmányi versenyek oldalunkon részletesen írunk. 

Most egy egész napos, ingyenes programot ajánlunk az érdeklődők figyelmébe: a Medve Matek Élménynapot. 

A Medve Matek Élménynap a Medve Matek program és A Matematika Összeköt Egyesület nyílt napja, ahol bárki megismerheti filozófiájukat, részletes tájékoztatást kaphat további rendezvényeikről, valamint ki is próbálhatnak egyes programokat. Az élménynap egyben a tehetséggondozás iránt érdeklődő, ilyen munkát folytató matematikatanárok eszmecseréjének színtere is, melyből minden résztvevő profitálni tud.

Az élménynapon 5-12. évfolyamos diákok, általános- és középiskolai tanárok és érdeklődő szülők is részt vehetnek. A rendezvény minden résztvevő számára ingyenes.

A harmadik Medve Matek Élménynapot 2018. február 24-én a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem E és H épületében (Matematika Intézet) kerül megrendezésre.

Az Élménynap részletes programja és további információk itt!