Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Bennett Zsófia Lilla

Születési év: 
1998
Lakhely: 
Eger
Tehetségterület: 
rendezvényszervezés, nyelvek

Sziasztok! Bennett Zsófi vagyok, 17 éves, Egerből. Amit rólam tudni kell, az az, hogy rettentően sok minden érdekel. Elég nehéz még most is eldönteni, hogy mi is az a konkrét szakma, foglalkozás, amiben el tudom magamat képzelni a jövőben, de addig is próbálok mindenhol jól teljesíteni annak érdekében, hogy a jövőre nézve minél több lehetőségem legyen az életben.   

Ami mindig is, már kicsi korom óta érdekelt, az az idegen nyelvek. Három idegen nyelven beszélek angolul, franciául és kínaiul. Mindig is szerettem új nyelvekkel és kultúrákkal megismerkedni, így már régóta tudom, hogy amikor karrier választásra kerül a sor, a nyelvek használata benne lesz a pakliban. A rendezvényszervezés a másik dolog, ami érdekel, bár ez a téma csak egy-két éve foglalkoztat, de azóta volt lehetőségem kisebb, illetve nagyobb rendezvények szervezésében segíteni és mindegyiket egyaránt élveztem.

Szabadidőmben szeretek zongorázni és balettozni, mindkét hobbit már régóta csinálom, és mindkettőhöz kellő kitartás kell. Emellett szorgalmas vagyok és mindig igyekszem a legjobbat kihozni magamból. Szeretek csoportban dolgozni, mert úgy gondolom, jó, ha az emberek közösen, egymás véleményét elfogadva tudnak együtt dolgozni. Emellett mindig remek lehetőség a csapatmunka arra, hogy új embereket ismerjek meg, részben ezért örülök, hogy részt vehetek a MATEHETSZ Tehetséghidak Programban.

Nehéz egy olyan döntést meghozni, amely az egész életemre befolyással lesz, de remélem, hogy részben ez a pályázat is segíteni fog abban, hogy még több tapasztalatot szerezzek és végül jó döntést hozzak.