Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kellermayer Dalma Lucia

23 éves - Hosszúhetény
Nemzeti Tehetségsegítő Tanács "Felfedezettjeink" fődíj
orvostudomány, sport

Dalma kiváló felkészültségű, világosan és gyorsan gondolkodó, szorgalmas hallgató. A tudományos munka mellett magas szintű sporttevékenységet is végez.

Eddigi legjobb eredmények:
A Semmelweis Egyetem Kerpel-Fronius Tehetséggondozó Program hallgatója. Számos területen bizonyította tehetségét, mind az orvostudomány és a sport vonatkozásában. Köztársasági ösztöndíjas, rektori pályamunkák első és harmadik helyezett, egyetemi TDK és OTDK első helyezett. Nemzetközi orvostudományi konferencián Excellence in Cardiology díjas. Az Astellas Pharma Kft. TDK kutatási pályázat nyertese. Aranyjelvényes atléta, számos országos bajnokság dobogós helyezettje.

Elérni kívánt rövid, illetve hosszú távú cél (verseny, utazás, célkitűzés):
Szeretne kiválóan helytállni tanulmányaiban és a sport területén. Ősszel részt vesz a Magyar-Amerika Orvosszövetség (HMAA) kongresszusán, amelynek költségeit részben a díjjal járó pénzjutalomból fedezné (utazás, szállás, regisztrációs díj, 150.000 Ft). Továbbá sportfelszerelések (edzőcipő, 30.000 Ft) és versenyek nevezési díjainak (19.000 Ft) támogatására. Az orvostudomány fejlődéséhez elengedhetetlen kutató- és gyógyítómunka végzése. Emellett az aktív versenysport űzésével példamutatás az orvostanhallgatók körében.

Kapcsolódó intézmény, szervezet: