Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

MATEHETSZ Hírlevél - 2021. június

Aktuális hírek: 

XII. Kárpát-medencei Tehetségnap

Rendhagyó módon adták át a Magyar Tehetség Nagykövete címeket, a Tehetségek Szolgálata és a Genius Loci díjakat

 

Lássuk, halljuk a tehetséges fiatalokat! – online diáktalálkozó

A Matehetsz 2021. június 10-én délután 15 órai kezdettel rendezi meg a Tehetségek Magyarországa online diáktalálkozót „Lássuk, halljuk a tehetséges fiatalokat!” címmel.

Insta rajt!

Kedves TehetségBarátunk!

Örömmel osztjuk meg a jó hírt, hogy április végén „matehetsz” néven, megszületett új közösségi oldalunk az Instagram felületén.

A tehetség kibontakoztatásának személyre szabott útján

Sikeresen zárult a Matehetsz 2017-ben indított Tutor Programja

 

Idén márciusban zárult a Tehetségek Magyarországa EFOP-3.2.1-15-2016-00001 kiemelt projekt keretében a Matehetsz négy éve indult, egyéni igényekre épülő tehetségsegítő programja, a Tutor Program. A szervezet 2020 végére sikeresen kialakította minden régióra kiterjedően a személyes kapcsolattartáson alapuló tehetségsegítő szakemberhálózatát. Az országos lefedettségű, egy-egy éves időtartamú, komplex fejlesztő támogatást nyújtó programban összesen 2743 tizenkét és húsz év közötti magyarországi fiatal vehetett részt 215 tutor bevonása mellett.

Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program új pályázati felhívásai

A Miniszterelnökség megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2021-2022. évi cselekvési programja alapján 11 nyílt pályázati kiírást hirdet meg

Magyar sikerek a világ legnagyobb középiskolai tehetségkutató versenyén

Az egymilliós mezőnyből 3. és 4. helyezést ért el két tehetséges diáklány