Menü megnyitása

Kiss Beatrix

Kiss Beatrix
Születési év: 
1996
Lakhely: 
Hajdúböszörmény
Tehetségterület: 
média és kommunikáció, újságírás, regényírás, filmforgatókönyv és filmkészítés

Miért fontos számodra ez a program?
Mert lehetőséget nyújt számomra ahhoz, hogy olyan emberekkel találkozzam, akiknek az enyémhez hasonló az érdeklődési körük, megoszthatjuk egymással az eddigi munkáinkat, segítséget nyújthatunk egymásnak, ami a mentori segítség mellett rendkívül hasznos. Emellett a program folyamán kialakult ismeretségeink idővel barátságokká formálódtak.

Miért érzed/érezted úgy, hogy szükséged van mentorra?
Egy mentor szakértelme és tapasztalatai kitűnő segítséget jelentenek egy olyan kezdő, még épp csak a szárnyait bontogató fiatalnak, mint én vagyok, és az ilyenkor kapott benyomásaink nagyon meghatározóak a jövőnkre nézve. A mentorom segítségével nem csak elméletben tudok meg a lehető legtöbbet a sajtó, illetve média világáról, hanem testközelből tapasztalhatom meg ezt a területet, aminek hála sokkal tisztábban látom magam előtt a jövőben elérendő céljaimat.

Mitől más egy mentori segítség, mint egy tanári/szülői segítség?
Bár a tanáraim és a szüleim mindent megtesznek, hogy segítsenek kibontakoztatni a képességeimet, egy mentor, aki teljes mértékben ismeri a saját szakterületét, több tanáccsal, illetve tapasztalattal gazdagíthat.

Mit kaptál eddig a programtól?
Legfőképp megerősítést, hogy a kitűzött céljaim teljes mértékben elérhetőek, illetve lehetőséget kaptam, hogy betekinthessek az újságírás világába, ami olyan erőteljes impulzust jelentett számomra, hogy határozottabb vagyok a jövőmmel kapcsolatban, mint korábban.

Adatlap: