Menü megnyitása

Szász Enikő

Szász Enikő
Születési év: 
1997
Lakhely: 
Jászberény
Tehetségterület: 
Biológia

A jászberényi Lehel Vezér Gimnázium 8 osztályos tagozatára járok végzős tanulóként. Mivel az élet rengeteg területet kínál, ezek közül választottam néhányat. Elsőre talán felmerül a kérdés, hogy hogyan kapcsolódnak össze ezek az érdeklődési körök, mégis lehet találni összefüggést közöttük.

Legfőképp a biológia áll közel hozzám. Szeretek a természetben lenni, állatokkal is foglalkozni. Szívesen megjelenítem az állatokat papíron vagy vásznon, különösen a lovakat.  Nagyon szeretek lovagolni.

A sport számomra életforma. A kosárlabdában találtam meg azt a flow érzést, ami annyira motivál. Az iskolai lány kosárlabdacsapatában játszom körülbelül öt éve. A barátságok és az összhang teszik olyanná a csapatunkat, amilyen és így sikerült a semmiből feljönnünk a harmadik helyre a megyei diákolimpián.

Szeretem megfigyelni az embereket és ebben a pszichológia is a segítségemre van. Emellett az informatika iránt is érdeklődök és a zene sem maradhatott ki az életemből, mivel hat éve zongorázok. Kedvenc idegen nyelvem az angol.

Most állok életem eddigi legnagyobb döntése előtt: hogy hol tanuljak tovább, mi legyen a hivatásom. Még nem találtam meg azt a szakmát, amihez az ilyen jellegű adottságaimat fel tudnám használni, de minden erőmmel azon vagyok, hogy sikerüljön.

Adatlap: