Menü megnyitása

Véglesi Júlia

Véglesi Júlia
Születési év: 
1995
Lakhely: 
Kosd
Tehetségterület: 
Prezentációkészítés, előadói készségek, angol nyelv, (nők, munkahely és gyerekvállalás kutatás)
Mentorok: 

Miért fontos számodra ez a program?
Számomra ez a program új lehetőségek hatalmas tárházát jelenti. Az elmúlt pár hónap alatt rengeteg érdekes információval, hasznos tanáccsal lettem gazdagabb.

Mit kaptál eddig a programtól?
A klubtalálkozók különösen a szívemhez nőtték magukat. Minden alkalom után új inspirációval és motivációval tértem haza. A kerekasztal-beszélgetések során olyan, szakmájukban kimagasló és elismert mentorok osztották meg tapasztalataikat, akik közelébe más úton nem juthattam volna. Ez hatalmas élmény volt számomra. Más aspektusból nézve a klubtalálkozók lehetőséget nyitottak rendkívül tehetséges kortársaim megismerésére, sokszínű beszélgetésekre és új barátságok születésére, mely felbecsülhetetlen.

További gondolataim.
Hatalmas hálával tartozom a mentoromnak, Julinak és a program szervezőinek a mindenkori odaadó segítségért, figyelmességért és munkáért. Egy 18-19 éves, pályaválasztás előtt álló fiatalnak pozitív, megerősítő visszajelzésekre van szüksége, s én ezt megkaptam. Minden egyes találkozásomat Julival nagyon értékesnek tartom. Megtanította az előadás- és prezentációkészítés aranyszabályait, továbbá hosszú beszélgetéseink által most már belelátok egy nagyvállalat felépítésébe, működésébe. Egy nap Juli körbevezetett az IBM hatalmas irodaházában, így belekóstolhattam egy igazi munkanapba is. Közös munkánk „gyümölcsét”, az 1 órás angol nyelvű előadásomat pedig IBM dolgozók előtt mutathattam be. Felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokat szereztem, örök élmény marad ez számomra. Mint ahogy az is, mikor meghívtak minket egy rádióműsorba. Habár mindkettőnk számára ez egy új, ismeretlen kihívás volt, rettentően élveztük.

Adatlap: