Menü megnyitása

Pályázati hírek

9 találat
Beadási határidő: 2018. június 29.
A KPMG 2018-ban is meghirdeti társadalmi befektetési programját, amelynek célja az oktatás, és azon belül is a gazdasági nevelés fejlesztése, a pénzügyi ismeretek elmélyítése.
Jelentkezési határidő: 2018. június 30.
A Szellemkép Alapítvány ösztöndíjas részvételi lehetőséget biztosít a fotográfiai művésztelep programjain, kurzusain való térítésmentes és kedvezményes részvételre.
Beadási határidő: 2018. június 30.
A Kölyökbirodalom családi oldal és a Razor új pályázatot hirdet „Kedvenc mesehősöm rolleren” címmel.
Beadási határidő: 2018. június 30.
A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kispesti Üllői úti Könyvtára kikötői tervrajz- és látványtervkészítő pályázatot hirdet diákoknak.
Beadási határidő: 2018. július 16.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva, „MIX & MOVE” címmel rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatot hirdet.
Beadási határidő: 2018. augusztus 10.
A Mese-Tér-Kép és a Zsolnay Negyed alkotópályázatot hirdet Kire ütött ez a gyerek? címmel.
Jelentkezési határidő: 2018. október 1.
A Poli-Farbe Kft. pályázatot hirdet művészeti alkotók részére.
Jelentkezési határidő: 2018. október 31.
A Kutató Diákok Mozgalma a 2018/19-as tanévben is meghirdeti a Tudományos Diákkörök XIX. Kárpát-medencei Konferenciáját (TUDOK 2019), melynek célja, hogy felkeltse az érdeklődést a tudományos gondolkodás és a kutatás iránt.
Jelentkezési határidő: 2018. november 15.
A Német Felsőoktatási Csereszolgálat (DAAD) pályázati felhívása doktoranduszok és a fiatal kutatók részére kutatói ösztöndíj elnyerésére.