Menü megnyitása

Pályázati hírek

10 találat
Időpont: 2017. december 18.
Fotópályázatot hirdet Szeretve szeretni címmel a Kiddiez.
Beadási határidő: 2017. december 31.
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. országos pályázatot hirdet DIY (Do It Yourself! – Csináld magad!) alkotók számára, amellyel célja, hogy elősegítse és népszerűsítse a meglévő értékek megőrzését, ezzel pedig a környezettudatosságot és a potenciális hulladék mennyiségének csökkentését.
Beadási határidő: 2017. december 31.
A MOL Új Európa Alapítvány MESTER-M Díj azoknak az áldozatkész tanároknak, edzőknek a munkáját ismeri el, akik ösztönzik a tehetséges gyerekeket a sport, a művészet és a tudomány területén és szakmailag, emberileg tanítványaik példaképei.
Beadási határidő: 2017. december 31.
Művészeti pályázatot hirdet gyerekeknek a Magyarországi Zöldkereszt Egyesület Szülőföldemen címmel
Beadási határidő: 2018. január 2-5., A pályaműveket személyesen kell leadni.
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Sportmúzeum alkotópályázatot hirdet Ezüstgerely 2018 – Sport a magyar kortárs művészetben címmel.
Beadási határidő: 2018. január 12.
ályázatot hirdet a Magyar Kultúra Napja alkalmából a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ Himnusz film címmel.
Beadási határidő: 2018. január 15.
Rajzpályázatot hirdet gyermekeknek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Álomút címmel.
Pályaművek benyújtása: 2018. február 2.
A TIT Kossuth Klub Egyesület (Kossuth Klub Tehetségpont) és az Uránia Ismeretterjesztő Alapítvány pályázatot hirdet 10-19 éves diákok számára.
Beadási határidő: 2018. február 15.
Pályázatot hirdet a Galaktika és az Űrvilág támogatásával a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) Játék és sport a világűrben címmel.
Beadási határidő: 2018. február 22.
A Mies van der Rohe Alapítvány pályázatot hirdet az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatásával a Fiatal Tehetséges Építészek Díjára.