Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

És mégis ünnepelünk

2020. április 30.

Számos tevékenység eredménye, melybe erőt és energiát fektetünk, csak jóval később mutatható ki, mérhető meg. A Genius Loci díjjal elismert vállalatok ezt jól tudják.

A "Genius Loci díj – Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért" díj célja, hogy értékelje és elismerje a Magyarországon és a Kárpát-medence magyarlakta területein működő üzleti vállalkozásoknak és vállalkozóknak a tehetségek támogatása érdekében tett erőfeszítéseit.
A Matehetsz 2015 óta díjazza azokat a vállalatokat, vállalkozókat, amelyek és akik a társadalmi felelősségvállalás terén a tehetségek felkarolásában segítenek nap mint nap. 
A díjat 3 kategóriában nyerhetik el a zsűri által kiválasztott vállalatok: nemzeti, regionális és helyi. Mindhárom kategória nyerteseinek közös vonása, függetlenül a cég profiljától, méretétől és a piacon elfoglalt szerepétől, hogy felismerik a tehetségtámogatás szükségességét, s a helyzetre reagálnak: lokálisan vagy kiterjedt körben támogatják a tehetségeket, a mutatószámoktól, média-értéktől és egyéb kimutatásoktól mentesen. Társadalmi felelősségvállalásuk tekintetében előrébb járnak, hosszabb távon gondolkodnak.

A modern kivitelű kisplasztika, a Genius Loci díj átadása most csak az online térben, képletesen történhet, de reméljük, hamarosan sor kerülhet a személyes ünneplésre, átadásra is. 

Az idei évi díjat az alábbi hat vállalat nyerte el:

Nemzeti kategória: Béres Gyógyszergyár Zrt., Generali Biztosító Zrt.

Regionális kategória: Axiál Javító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Polgári Bank Zrt.

Helyi kategória: Melinda-Impex Instal Kft., Kapos Atlas Gépgyár Kft.

Gratulálunk a díjazottaknak! Kívánjuk, legyen minél több örömük abban az érzésben, amikor sikerré érett erőfeszítéseiket a társadalomban való hasznosulás során megtapasztalhatják!