Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Genius Loci Díj - 2021

A "Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért” díj célja, hogy értékelje és elismerje a Magyarországon és a Kárpát-medence magyarlakta területein működő üzleti vállalkozásoknak és vállalkozóknak a tehetségek támogatása érdekében tett erőfeszítéseit.

A Genius Loci Díjra három kategóriában jelölhetik partnereiket az együttműködő Tehetségpontok vagy Tehetségsegítő Tanácsok, illetve a MATEHETSZ és az NTT tagjai és tagszervezetei a tehetséggondozást támogató tevékenységek bemutatásával.

Genius Loci Díj – nemzeti program kategória: Ebben a kategóriában azok a vállalati együttműködések, támogatási programok, ösztöndíjak, Pro Bono szolgáltatások, önkéntes programok, CSR-programok, donációk  stb. jelölhetők, amelyek országosan vagy országhatárokon átívelően  működnek.

Genius Loci Díj – regionális program kategória: Ebben a kategóriában azok a vállalati együttműködések, támogatási programok, ösztöndíjak, Pro Bono szolgáltatások, önkéntes programok, CSR-programok stb. jelölhetők, amelyek legalább egy regionális vonzáskörű tehetségsegítő szervezettel állnak kapcsolatban.

Genius Loci Díj – helyi program kategória: Ebben a kategóriában az egyetlen településen vagy kistérségben működő vállalati kezdeményezések jelölhetők.