Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Genius Loci Díj - 2018

A "Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért” díj célja, hogy értékelje és elismerje a Magyarországon és a Kárpát-medence magyarlakta területein működő üzleti vállalkozásoknak és vállalkozóknak a tehetségek támogatása érdekében tett erőfeszítéseit

A Genius Loci Díjra három kategóriában jelölhetik partnereiket az együttműködő Tehetségpontok vagy Tehetségsegítő Tanácsok, illetve a MATEHETSZ és az NTT tagjai és tagszervezetei a tehetséggondozást támogató tevékenységek bemutatásával.

  1. Genius Loci Díj – nemzeti program kategória: Ebben a kategóriában azok a vállalati együttműködések, támogatási programok, ösztöndíjak, Pro Bono szolgáltatások, önkéntes programok, CSR-programok, donációk  stb. jelölhetők, amelyek országosan vagy országhatárokon átívelően  működnek.
  2. Genius Loci Díj – regionális program kategória: Ebben a kategóriában azok a vállalati együttműködések, támogatási programok, ösztöndíjak, Pro Bono szolgáltatások, önkéntes programok, CSR-programok stb. jelölhetők, amelyek legalább egy regionális vonzáskörű tehetségsegítő szervezettel állnak kapcsolatban.
  3. Genius Loci Díj – helyi program kategória: Ebben a kategóriában az egyetlen településen vagy kistérségben működő vállalati kezdeményezések jelölhetők.

Genius Loci díjátadó ünnepség

A Genius Loci Díjat ünnepi rendezvény keretében vehetik át a díjazottak. Az alkalomra a három kategória díjazottjainak és az őket jelölő szervezeteknek két-két képviselője kap meghívást. A rendezvényen bemutatkozik néhány díjazott tehetségtámogató vállalati kezdeményezés, illetve az ezek keretében és segítségével támogatást nyert tehetséges fiatalok.

További információ a Genius Loci Díjról